Workfinder yrityksenä

Workfinder on kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on erikoistunut maahanmuuttajien ja kansainvälisten osaajien työllistämiseen. Tarjoamme rekrytointi-, koulutus- ja valmennus- sekä muita henkilöstöpalveluita. Haluamme tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme kohderyhmän tuntemuksen ja pitkän kokemuksen heidän kanssaan työskentelystä kautta. Sovitamme yhteen yrityskulttuurin ja sen, miten työnhakija voi omalla osaamisellaan tuoda potentiaalinsa työnantajan tavoitteiden saavuttamiseen.  

Miten Workfinder toimii?

Missiomme

Potentiaalisten osaajien löytäminen.

Innovatiivinen ja osallistava yhteiskunta, jossa hyödyntämätön potentiaali saadaan valjastettua työelämän haasteisiin vastaamiseen.

Visiomme

Osaajat Suomen työmarkkinoille

Oikeat osaajat työllistyvät oikeisiin työpaikkoihin. Haluamme olla edelläkävijä maahanmuuttajien ja kansainvälisten osaajien työllistämisessä ja houkuttelemisessa töihin Suomeen.

Strategia

Pienin askelin kohti työelämää.

Pienien tekojen kautta johdonmukaisella päivittäisellä työllä edistämme osaajien potentiaalin kohdistumista asiakastarpeet täyttävään osaamisen kehittämiseen. Ohjaamme osaajia niin, että he voivat itse tuoda oman potentiaalinsa esiin.

Yhteiskuntavastuullisuus

Kannustamme kaikkia näkemään oman panoksensa mahdollisuutena vaikuttaa asioihin myös osana yhteiskuntaa. Osallisuuden tunteen kautta voidaan motivoida oman osaamisen kehittämiseen siten, että myös ympäröivä yhteiskunta pääsee hyötymään siitä.